zondag 29 januari 2012

Nieuwsbrief 14 | januari 2012

De laatste Odyssee Nieuwsbrief is te lezen op Nieuwsbrief 14
Lees hem!

Odyssee Reisgids Drenthe

Odyssee Reisgids Drenthe
Een zwerftocht door Drenthe
Onlangs verscheen bij Odyssee Reisgidsen de PDF-Reisgids Drenthe. Het is de eerste gids in een nieuwe serie reis- en wandelgidsen over Nederland.

Hunebedden, bossen en heidevelden
Drenthe wordt vereenzelvigd met rust, heidevelden, veengebieden, hunebedden, schapen en brinkdorpen. Vanaf 1850 zijn de ontoegankelijke veenmoerassen en woeste heidegronden op grote schaal ontgonnen en ontwikkeld tot bos en landbouwgronden.
Drenthe maakt met drie nationale parken (Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en Drentsche Aa) zijn naam als groene provincie meer dan waar. Het is bij uitstek een provincie om te voet of per fiets te verkennen. Een netwerk van meer dan 1400 kilometer fietspad brengt de bezoeker tot in alle hoeken van de provincie. En voor de wandelaar zijn er korte en lange wandelroutes uitgezet. Ook zijn er speciale routes voor mountainbikers en skaters. Musea, oudheidkamers en bezoekerscentra geven een boeiend beeld van de geschiedenis, cultuur en natuur in Drenthe.
Naast informatie over de vier regio’s (Noord-Drenthe en Assen, Midden-, Zuidwest- en Zuidoost-Drenthe) biedt de gids ook achtergrondinformatie en tips voor overnachten, eten en drinken, wandelen en fietsen.

Odyssee reisgids Drenthe
PDF
De volledige PDF-gids telt 74 pagina’s en kost € 8,90. De hoofdstukken zijn ook afzonderlijk of in combinatie te bestellen. PDF bestellen


Paperback
De paperback telt 72 pagina’s en kost € 15,50. Te koop via Odyssee Reisgidsen of in de reisboekhandel.
ISBN 978-94-6123-008-9
Paperback bestellen